Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Μέρες ραδιοφώνου - Συμμετοχή στη ραδιοφωνική εβδομάδα της ΕΡΤ Σερρών


Μια εβδομάδα μετά την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, μία ακόμη δράση με πρωταγωνιστή το ραδιόφωνο ως μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, υλοποιεί η ΕΡΤ Σερρών. Με την απόλυτη στήριξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και του γραφείου σχολικών δραστηριοτήτων και υπό την αιγίδα του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Σερρών καθ’ όλη τη διάρκεια της εργάσιμης εβδομάδας (20-23/2) θα πραγματοποιούνται οργανωμένες επισκέψεις μαθητών και μαθητριών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Επειδή αφγαπάμε το ραδιόφωνο και αγαπάμε και την ΕΡΤ Σερρών που μας υποδέχεται πάντα με πολλή αγάπη και ζεστασιά, δηλώσαμε συμμετοχή και αρχίσαμε την προετοιμασία μας. Να γνωρίσουμε το ραδιόφωνο και όλα όσα μας προσφέρει.
Ψάξαμε και βρήκαμε στο internet ραδιόφωνα παλιά και ραδιόφωνα καινούρια. Μιλήσαμε για συχνότητες, κεραίες και ραδιοφωνικούς σταθμούς και ραδιοφωνικά στούντιο.


 Είδαμε στο δικό μας ραδιόφωνοότι πλέον η συχνότητα είναι ηλεκτρονική και όχι με βελόνα. Βρήκαμε τη συχνότητα της ΕΡΤ Σερρών.

 Τι ακούμε στο ραδιόφωνο; Είμαστε καλοί ακροατές; Οι απόψεις των παιδιών καταγράφηκαν.
 Σε φύλλο αξιολόγησης ζωγράφισαν 1. Αυτό που τους αρέσει να ακούνε στο ραδιόφωνο. 2. Πώς νοιώθουν όταν ακούν αυτό που τους αρέσει.



















 Φτιάξαμε τα δικά μας ραδιόφωνα και γράψαμε πάνω τη συχνότητα της ΕΡΤ Σερρών και το όνοιμα του σταθμού.





 Πήραμε τα ραδιοφωνάκια μας και ακούμε την αγαπημένη μας  μουσική:
 Ακούμε μουσική και χορεύουμε:
 Ακούμε αθλητικά και γκόόόόόόόολλλλλλλλ!!!!!!!!!!!!!!
 Ακούμε νανουρίσματα και κοιμόμαστε!
 Ετοιμάσαμε και μία αφίσα για να τη χαρίσουμε στην ΕΡΤ Σερρών.




ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: